Gyakran ismételt kérdések

A fotózás előtt hány héttel kell bejelentkeznem?  Kismama és újszülött fotózás esetén 5-6 hetet javaslok, kültéri családi fotózásnál 3-4 hét is elég, főleg, ha jó nektek hétköznapi időpont is.

Mikor fotózól? A naplemente előtt 1-1,5 órával kezdem a fotózást, ami tavasszal és ősszel korábbra, nyáron elég későre esik. Műteremben általában délelőtt szoktam fotózni.

Hol szoktál fotózni? Évszakfüggő. Télen több budapesti műterem közül tudtok választani. Ősszel és tavasszal Budakeszi környékén szabadtéren, nyáron pedig a Balaton északi partján szintén szabadtéren. 

A ruhák kiválasztásában kapunk segítséget? A fotózás előtt 1-2 héttel egyeztetjük a ruhákat is, hogy színben harmonizáljatok egymással és a háttérrel is, valamint adok tanácsot azzal kapcsolatban is, hogy milyen kiegészítők mutatnak jól a fotókon (kalap, textúra, hosszú szoknya, fodros ruhadarabok, karkötő, nyaklánc stb)

Mikor és hogy kapjuk meg a képeket? A képeket a fotózás után én előválogatom és egy online felületre feltöltöm. Ehhez küldök nektek hozzáférést és jelszót, és ott ki tudjátok választani azokat a képeket, amiket szeretnétek, hogy retusáljak. NYERS KÉPEKET NEM ADOK ÁT! Az általatok kiválasztott képeket retusálom, és 2 héten belül feltöltöm ugyanarra az online felületre, ahonnan webes méretben és nagy felbontásban is le tudjátok tölteni. A nagy felbontás képek nyomdai feldolgozásra is tökéletesek.

Mi van, ha rossz az idő? A fotózást csak eső és viharos szél esetén halasztjuk el. Erről mindenképpen egyeztetünk a fotózás napján, és megbeszélünk egy másik időpontot.

Mit tudsz tenni, ha a gyerekem vagy a férjem nem szeret fotózkodni? Na ebben fekete öves vagyok ;) Rövid időn belül se a gyerekek, se a férjed nem egy fotózáson fogja érezni magát, hanem egy kiránduláson, ahova én is csatlakoztam, mint idegenvezető, és ha kell, vicces játékok vannak a tarsolyomban, amivel biztos mosolyt csalok mindenki arcára.