Rólam

Anya, feleség, fotós... ha három szóban kellene bemutatnom magam.

Személyiségemből adódóan szeretek társaságban lenni, új embereket megismerni, zárkózottabbakat kinyitni, gyerekeket megnevettetni.

Imádom a természetben készült fotókat, legyen erdő, hegy, vízpart, rét, mind megunhatatlan és egyedi helyszínt, hátteret biztosítanak egy-egy képsorozathoz és megadják a fotózás alaphangulatát. Ha azonban számodra a műtermi környezet, vagy akár az otthon melege jelenti a biztos terepet, természetesen abban is partnered vagyok és ebben az esetben is segítek a legmegfelelőbb helyszín felkutatásában.

Folyamatosan részt veszek szakmai workshopon, hogy a legfrissebb szemléletű, legújabb technikával készült, legjobb beállítású és a legszebb képeket készítsem el Nektek, legyen szó akár kismama fotózásról, újszülött fotózásról, családi portré sorozatról, vagy női portréfotózásról.

Fotózásaim során törekszem a jó hangulat és a komfortzóna megteremtésére, hiszem azt, hogy a fotó a lélek tükre, és a kamerámon át a személyiségekről örökítem meg a legszebb és legpozitívabb képet. Ennek is köszönhető, hogy számtalan visszatérő vendégem van, akiknek sok esetben végig kísérhetem életük alakulását a kismama fotózástól, a családi fotózáson keresztül akár a business fotózásig!

Remélem, hogy Veled is találkozom, hogy segítségedre legyek életed egyik meghatározó pillanatának megörökítésében!

Üdvözöllek: Barbara